torstai 12. tammikuuta 2012

Mitäpä jos pelkäät turhaan


Tänään olen rämpinyt loskassa ja mielen sisäisissä sössöissä, sanat hukkuvat kun yritän kertoa mitä kuuluu. Pitkästä aikaa joudun hetken ihan tosissaan pysähtymään kysymyksen äärelle ja loppuenlopuksi jos aivan rehellisesti vastaisin, sanoisin varmaan että en tiedä. Sillä ihan todella en tiedä. En ole hukassa elämässäni, mutta itsessäni vähän. Tää loska ja kaikki, konkretisoi sisäisenkin maailmani juuri nyt aika hyvin. Ja kuitenkin, valoa on sisälläni hiukan enemmän kuin siinä mitä näen ympärilläni, on todellakin kun nyt oikein mietin

"Elämällämme on tarkoitus
Ja joka hetkessä kauneutta
Emme ole automaatteja
virhelyöntejä ruudulla" -Samuli Putro-

 Kauneutta olen etsinyt ja löytänyt näistäkin päivistä, liikennevaloissa seison puoli-ikuisuutta ja kun päälleni lentää kasa loskapaskaa nauran ääneen, sillä joskus asiat on niin surkeita että niille voi vain nauraa. Pidän kiinni vaikka hetken sattuisikin, jatkan hapuiluani elämässä ja vielä tulee päivä jolloin voin todeta että jokainen kipu matkalla on ollut sen arvoista ja eletyn elämän tuntuista (ja toivottavasti tuonut jonkinlaisen balanssin mukanaan.)


ps. Otsikko Samuli Putro- Mitäpä jos

nyt hiljenen ja lopetan vauhkoilun, huomenna herätys puoli kuusi jahuu työt kutsuu moro!

3 kommenttia:

Captain kirjoitti...

'Mitäpä jos pelkäät turhaan' tuntuu osuvan taas omaan elämäntilanteeseeni täysin, voi voi. Tulevaisuudessa kaikki niin auki ja vierasta, ei suuntaa eikä varmuutta ihmisistä ympärillä, tapahtumista ja asioista, jota odottaa.

Niin ja sori kamala sähläys, äää. : D Mutta siis laitoin sen postin juuri siihen hotmailiin silloin alunperinkin.

Sofia kirjoitti...

no voi kyllä! äläs muuta sano. mutta on kai vain osattava päästää irti, unohtaa tarve hallita kaikkea ja mennä vain mukana ja antaa suuntien muuttua. Ja ehkä sitten kaiken sen kautta löytää jonkunlainen tasapaino ja pysyvyys. toivottavasti. ja hei äh, en tiedä missä nyt mättää kun ei viesti vaan suostu perille saapumaan. (sofia.manttari@edu.hel.fi mahdollisuus vielä)

Captain kirjoitti...

Sinne laitoin, toivottavasti nyt tulee. :)