lauantai 15. lokakuuta 2011

Tuntuu että elämässäni on tapahtunut hiljaisia muutoksia, että jokin sisälläni on pauhannut, pyörinyt ympyrää ja lopulta pysähtynyt, etsinyt ja löytänyt. En tunne olevani yhtään niin hukassa kuin ennen. Tai en nyt tiedä mitä tarkalleen edes tarkoitan sanoessani ennen, mutta niin, nyt on kuitenkin aika hyvä. On ollut parhaita viikkoja aikoihin tämä syysloma. Se on hujahtanut niin kevyesti, niin eloisasti ja pehmeästi, niin ihanan huolettomalla tavalla. Voisin jakaa niin monta arvokasta hetkeä, mutta niitä mahdoton lähteä avaamaan, joten sanon vain että oolalaa tänään on ihan hölmö olo, sisälläni kuohuu suloisesti ja moneen päivään en ole osannut ajatella. Ollut vain kuin yksi aivoton ameeba leijailen (ja sen voi ehkä täältä rivien välistä bongata hee) Tänään istuin pitkän bussimatkan mieli hiljaa. Ei ollut muistoja tien kulmilla joihin olisin hukkunut, ei tunteita joihin olisin kuristunut, vain kumma seesteisyys ja kuitenkin samalla jotenkin lapsenomaisella tavalla levoton,

että olisi voinut vain virnuilla ja hyppiä, höhöttää niinkuin me siinä pienessä pehmeässä kasassa tänään, kolme hassua hupsua ja yksi pikku hai, toisiamme kutitellen, (isot ihmiset, sopivasti pieniä hönttejä.)

(Nyt en osaa pelätä mitään)

........kattelen tässä vaan että minne elämä vie
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

<3 kakkakaveri

Anonyymi kirjoitti...

siis oks täs blogis mitää lyhyesti ja ytimekkäästi. - ei. teksti jatkuu ja jatkuu..... iha tajunnanvirtamainen olo ei jaksa mut kuitenki jaksan kirjoittaa kui boring tää o....:(

Anonyymi kirjoitti...

boring.... liikaa tekstii... ei tää oo mikää romaani tai rautatie<--- joku kirja... tää o blogi <--- iha tajunnanvirtamainen olo. oks tää nuorille. - ei varmaa oo.

Sofia kirjoitti...

Voi sinä anonyymi en tiedä mitä tässä pitäisi sanoa. Tuntuu miltein koomiselta uhoomisesi ja mietin että olikohan nyt kovinkaan tarkoituksenmukaista, noh senkus.

Ja hei eikös oo nyt hieman kohtuutonta tulla arvostelemaan sitä kuinka mä omaa blogiani täällä kirjoittelen? En tosiaan oletakkaan että jokaista maailman ihmistä lörpöttelyni kiinostaisikaan (ja tiedän varsin hyvin senkin että ytimekkyys on kaukana täältä), mutta katos hei, sitä varten on olemassa vapaa tahto ja koska täällä ollaan myös sanavapaita olentoja niin senkus käytät aikaasi tähän.

ja palatakseni vielä "oks tää nuorille?" mitä ihmettä tolla heitollas meinasit? ei oo mikään helvetin nuortenpalsta tässä. meni vähän yli hilseen kuule... eiköhän voitaisi nyt ihan vain antaa jokaisen tehdä omalla tyylillään ja rönsyillen juuri sen verran kuin rönsytäkseen on.

Loppuenlopuksi kirjoitan tätä kuitenkin vain omaksi ilokseni ja ehkä siksi että jotkut asiat muuttuu kevyemmiksi kun ne saa jotakin kautta purrettua- vaikka sitten näin anonyymille maailmalle.

Tämäkin oli varmaan liian pitkä kommentti luettavaksesi (varsinainen romaani huhhee), kenties lopen uuvuit jo ennen puolta väliä mutta sepä ei ole ongelmani.

Suosittelisin että teitsi-anonyymi hankkisi jotakin järkevämpää tekemistä. Kiitos ja rattoisaa loppuelämää sinne.