tiistai 15. tammikuuta 2013

Paussi

Vain oma tuttu maailmani ja sen virtaukset; Sisäinen kaaokseni hälvenee, sulkiessani silmät, kaaos vain katoaa. Viime päivät ovat olleet hektisyydessään aika raastavia, työjuttuja ja kasa muuta, tavallista elämän pyörrettä mutta voimia vievää silti.

Uusi avustettavia (teen siis henkilökohtaisen avustajan hommia jos en ole vielä tullut maininneeksi...kun en täällä vissiin hirveästi elämästäni konkretian tasolla ole kertonut) ja uusia tuulia muutenkin, hyviä ja huonoja, paljon hetkiä joita en ole osannut nimetäkkään. Eilen kävellessäni nauroin ja itkin samaan aikaan, mitä ihmettä, voiko tuntea kummatkin ääripäät samaan aikaan, ihmettelin. Nähtävästi. Elämässähän mikään ei taida olla mahdoton yhtälö, tunteet voivat lomittautua ja liittoutua ihan miten vain. Ikuista ristiriitojen loistoa. Kaunistakin välillä sellainen häilyvyys, kiehtovaa kummallisuudessaan.

Hyvä ilta, lainasin kirjastosta body flow dvd:n ja vähän tossa pääsin äsken aika flow tunnelmiin, joogan tyylistä meininkiä, suosittelen!

Tällasta tänään...
Lähetä kommentti