keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Oon jotenkin kauheen tuntevassa tilassa ollut viime aikoina, niin alttiina kaikelle, kuohunut ylitse äärirajojeni, ollut hömelö enemmän ja vähemmän, toisinaan itseeni käpertynyt ja toisinaan kuplinut ympärilleni, hersynyt iloa vierustovereihin bussin nurkilla. Hassua miten sellaisetkin hetket vain menevät ohitse (voisi joskus vaikka vähän repäistä ja ottaa true kontaktiakin.)

Eilen tanssin mm. koko maailman edessä valssia muuan herrasen kanssa joka nappasi mut tanssilattialle linnan juhlien jatkoilla ja vähän jorailin ringissä kaiffareiden kanssa. Että siinä se nyt tais sitten olla mun elämäni tähtihetki... Suuren suuri vilahdukseni tähtien seassa hah! Oli aika asiallista meininkiä muuten ja tajusin että meikän tyyppinen olento ei ehkä ihan parhaiten sinne joukkoon sovi tässä sekaisessa olemuksessaan mutta tulipahan koettua sekin fiineilymeininki.

Tänään eksyilin oudoilla kulmilla, rämmin epätoivoisesti yhtä helvetin tietä edes takaisin miljoona vuotta ja siinäpä sitten myöhäistyin tunnin duunikeikalta hohhoijaa tätä haahuilijaelämää!

ps. oli aika kiva pizzahetki yks päivä iloa ja hypetystä!


sorza ei kuvat kyllä nyt ihan laadulla huimaa mutta ikuistus kumminkin !