sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Äsken katselin lumisadetta, seesteisyys sisälläni mietin voiko yksi hetki tosiaan viedä askeleen eteenpäin

Olen täynnä elämän paloa ja tahtoisin vain syöksyä impulssien mukana, antaa kaiken vyöryä sisältäni ympärilleni, nauraa ja itkeä ihan vain siksi että tuntuu niin hyvältä olla elossa ja tuntea.Mietin tässä teatraalisen mahtipontisesti voiko yksi päivä elämässä muuttaa ihmistä (enkä siis tarkoita mitään suuria tapahtumia, traagisia juttuja tai muita, vaan yhtä hetkeä, keskustelua) ja olen päätynyt siihen että ainakin jotakin todella liikahti sisälläni siinä kaikessa mitä kävimme lävitse niinä yön tunteina. Sen yhden yön aikana punaisen huoneeni hämärässä jaettiin tarinamme yhdestä elämän vuodesta, kuukausi kuukaudelta elettiin kuin kaikki kertalleen lävitse. Yhdessä katsottiin miten elämämme oli kulkenut ja muuttunut, jossain vaiheessa yhteen tiemme törmänneet ja kaikkea siitä seasta, jok ikinen merkityksellinen hetki omassa kasvussa, miten me hajottiin, rämmittiin kaiken hajotetun seassa, häkellyttiin, rakastuttiin, unohduttiin, pelättiin ja tunnettiin järjetön määrä tunteita laidasta laitaan omissa pienissä elämissämme (ja tietysti kaikki se mitä on nyyyyt juuri käsillä)

Viimeiset päivät olen nähnyt kaiken jotenkin eri tavalla, selkeämmin ja tuntuu kuin osa menneisyyden painosta olisi haihtunut sen yön sisään, unohtunut niihin itkettyihin kyyneleihin siinä turvallisessa halauksessa. Vielä en tiedä miten paljon oikeasti on muuttunut tai ei ole muuttunut mutta ainakin juuri nyt tuntuu että olen vapaampi jostakin, kaikesta mahdollisesta ja näen mitä oikeasti kuuluu nähdä. Yritän lukea taas toisen ajatuksia, mutta en ihan osaa ja mietin osaakohan se paremmin.

(että ihan vain kiitos elämä jatka samaa rataa ja let there be love niinkuin oasis tuossa lauleskelee)
4 kommenttia:

k kirjoitti...

tiedätkö miten onnelliseksi voi tehdä vain se, että näkee toisen olevan onnea täynnä, hitaasti haaveillen elämän jokaisessa hetkessä, koska maailma on oikeasti onnenhetkiä täynnä, sieltä tulevat ripotellen. ulkona on lunta ja onni on tässä ja nyt. let there be love ja it's your time to shine vai miten se meni.
huomenna nähdään!
k

Captain kirjoitti...

Ihana tuo kuva ja kaunista elämäniloa tässä merkinnässä. :)

Lähetin sulle muuten sähköpostia!

Sofia kirjoitti...

voi kaijaseni, kiitos ja tiedämpä hyvinkin. sä sulo olet aika ihana. hymy*

ja lämmin kiiitos captain hei myös! :)

Captain kirjoitti...

Lähetin sen postin uudestaan, mutta siis laitoin sen tuoho sähköpostiin minkä bongasin profiilistasi