lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulutunnelmia

Onnen kyyneleitä ja turvallista rakkauden lämpöä ympärilläni, hellissä halauksissa ja kauniissa sanoissa.

Eilen istuin tunnin matollani itkien epätodellista kepeyden ja huojentumisen tunnetta sisälläni sekä sitä järjetöntä rakkauden määrää sisälläni minkä ihmiset saivat aikaan niillä kauniilla sanoilla ja ajatuksilla. Tuntui kuin olisin hajonnut siihen tunteiden määrään, jotka saivat mut pakahtumaan siihen paikkaan. Tuntuu kuin kaikki ne väärät tunteet olisivat haihtuneet siinä hetkessä harteiltani. Sanat tärkeältä ihmiseltä käänsivät kaiken oikeinpäin.

Aamulla syödään joulupuuroa sukulaisten kanssa ja jaetaan onnistumisen-kokemuksia, mä kerron siitä tähtihetkestäni kun pienenä voitin veikan shakissa ja sain itelleni 7 kuningatarta, tietenkin vähän omilla säännöillä pelaten, isosiskon suurta auktoriteettiä ja toisaen tietätämättömyyttä hyväksi käyttäen. Iskä kertoo siitä kun voitti jaetun ykkös-sijan armeijan runokilpailussa ja mitäs niitä osallistujia olikaan....kaksihan niitä taisi olla katos vaan!.. hedelmäpelejä ja starajuttuja. Elämän pieniäsuuria tähtihetkiä.

Joulupöydässä nauretaan elämän pienille kommelluksille, syödään niin paljon että alkaa jouluruoka pursuta korvista ulos,jammaillaan ja hymyillään paljon. 5 kommenttia:

Aleksi kirjoitti...

Oi näyttääpä niin kovin onnelliselta! Tuli hyvä mieli. :- )

Iida kirjoitti...

oo miten ihanan näköstä! näyttää just niin täydelliseltä joululta kun vaan voi olla! :--) ps. kiitti viel ihan törkeen paljon lahjasta, oot super!

Sofia kirjoitti...

Hihe :--))

ja kiva et tyksit Iiduska ja itseppähän myös aikamoisen super olet!

Anonyymi kirjoitti...

Voiko olla ihanampi perhe sulla? Noista kuvista ja ajatuksista tuli hyvä mieli.

Sofia kirjoitti...

:)))